Ulazna Vrata za Stan - Sigurnosna Metalna Vrata

Uz naša sigurnosna vrata možete konačno mirno da spavate. Ovo je naš najprodavaniji proizvod na koji smo posebno ponosni i koji se najbolje pokazao kod svih kupaca. Budite sigurni da ste izabrali pravo rešenje za svoj stan. Na Vama je samo da odaberete vrstu sigurnosnih vrata, boju i dimenzije, a mi vršimo prevoz i ugradnju, dajemo garanciju od tri godine, a od rezervnih delova imamo kvake, brave i cilindre.

Sigurnosna vrata za stan

Nudimo Vam 3 vrste sigurnsonih vrata Izrađena su od čeličnog lima ili hladnovaljanog čelika obložena PVC tekturom, deljina krila 5 ili 7i 9 cm, debljina lima u krilu 0,7 ili 0,8mm, debljina i broj sigurnosnih zaključavanja 12 ili 15 komada, jedna ili dve brave, komplet kljuceva dvostruko kodiranih, punjena mineralnom vunom ili saćem, dimenzija 90×202,203 i 205. Levo i desno otvaranje. Boje: bela i braon.

Izrađena od čeličnog lima obložena medijapanom, debljina krila 7cm, sa dve brave, dva kompleta ključeva, 9 sigurnostin šipova za zaključavanje. Boje: bela, braon i siva, dim.

Izrađena od čeličnog lima oblozena medijapanom sa mineralnom vunom u krilu, debljina krila 7cm, sa dve brave, dva kompleta ključeva, broj sigurnosnih šipova za zakljucavanje 8 komara, dim. 90×202 i 96×202 Boje: bela, braon i siva.

Sigurnosna vrata iz naše ponude

Dimenzije: 202x90cm
Boje: braon, bela, antracit

Dimenzije: 205x90cm
Boja: braon

Dimenzije: 202x90cm
Boje: braon, bela

Dimenzije: 202x90cm
Boja: braon

Dimenzije: 202x90cm
Boje: braon, siva, bela

Dimenzije: 205x90cm
Boje: braon, bela

Dimenzije: 202x90cm
Boja: bela

Dimenzije: 202x90cm
Boje: bela

Sigurnosna Vrata Cena

Cena sigurnosnih vrata zavisi od proizvođača i vrste sigurnosnih vrata, kao i od boje koju izaberete. Za koja god se ulazna vrata za stan odlučili, budite sigurni da ste napravili dobar izbor jer mi nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu. Uz cenu sigurnosnih vrata dobijate besplatno konsultacije sa našim stručnim licima, prevoz i ugradnju vrata.