PVC Stolarija - PVC Prozori i Balkonska Vrata

Vaša stolarija odavno ne dihtuje dobro, trošite više energije kako biste zagrejali ili rahladili svoj dom, a buka koja dolazi spolja je postala nepodnošljiva. Za njeno održavanje je potrebno izdvojiti previše vremena i novca, a nećete previše dobiti time. Ili jednostavno želite da osvežite prostor u kome živite.

Rešenje je ugradnja nove PVC stolarije. Sa novim PVC prozorima i vratima vaš dom će imati dobru toplotnu i zvučnu izolaciju, enterijer i eksterijer će izgledati lepše, a vi ćete u buduće trošiti manje vremena i novca na održavanje stolarije.

U mogućnosti smo da vam ponudimo kvalitetnu PVC stolariju, a zahvaljujući višegodišnjem iskustvu garantujemo vam i profesionalnu i brzu montažu. Garancija na okove i profile je 5 godina, a na stakla 2 godine.

PVC prozori će i estetski poboljšati izgled vaše kuće, stana ili poslovnog prostora. Ugradnjom stolarije osvežićete i enterijer i eksterijer. Pored standardne bele boje, koja se najčešće i ugrađuje, kod nas možete izabrati i u nekoj drugoj boji, pre svega drvo dekor.

devojcice-pored-pvc-stolarije

PVC prozori

Zbog neosetljivosti na vlagu i odličnih izolatorskih sposobnosti PVC je izuzetno zahvalan materijal za izradu stolarije. Kupovinom PVC prozora i vrata dobićete sigurnu zaštitu od hladnoće, toplote, buke, kiše uz prihvatljivu cenu i minimalno održavanje. PVC je materijal koji je najotporniji na sve vrste hemikalija i plinova koji se mogu naći u vazduhu naročito u gradskim sredinama. PVC prozori su dugovečni, funkcionalni u pogledu osnovnih zahteva koje moraju ispunjavati, manje zahtevni u pogledu održavanja, estetski doterani i ekonomični. Ugradnjom PVC prozora dobija se udobnost stanovanja i sigurnost. Bitni elementi PVC prozora su svakako PVC profili, stakla i mehanizmi.

pvc-prozori
pvc-vrata-za-terasu

PVC balkonska vrata

Zvučna i termo izolacija je jako važna kada su balkonska vrata upitanju, naročito ako živite u gradu gde ima puno saobraćaja i buke. PVC vrata za terasu su najbolje rešenje jer pored zaštite Vašeg doma, izgledaju lepo i uklapaju se u svaki enterijer i eksterijer. Ovakva vrata su najlakša za održavanje i dugoročno štede Vaš novac.

Porta Sigurnost Vam nudi veliki izbor PVC balkonskih vrata po meri Vašeg prostora i želja. Nudimo pokretna klizna PVC Vrata, kao i okretno nagibna PVC balkonska vrata. Takođe imate mogućnost izbora vrste i kvaliteta stakala.

DECEUNINCK – CARISMA - BELGIJA

DECEUNICK – CARISMA – BELGIJA, debljina profila 70mm, 5 komora, dve
dihtung gume, čelično ojačanje kroz štok i kroz krilo od 1,5mm, broj stakala 2 –
debljina 24mm (4/16/4) ili tri stakla – debljina staklopaketa 32mm

Karakteristike:

Debljina profila 70mm, 5 komora, dve dihtung gume, čelično ojačanje kroz štok i kroz krilo od 1,5mm, broj stakala 2 – debljina 24mm (4/16/4) ili tri stakla – debljina staklopaketa 32mm

profil-deceunick

KÖMMERLING 70 Standard

KOMMERLING 70 je proveren PVC sistem prozora i vrata sa daleko boljim nivoom energetske efikasnosti od drvenih prozora i PVC prozora prve generacije. Aspekti koji igraju važnu ulogu u toplotnoj izolaciji prozora su: toplota profila, izolaciona svojstva, izolaciono staklo sa ivičnim zaptivačem i zidne pričvršćivače.

KOMMERLING 70 je vodeći u klasi kada je u pitanju energetska efikasnost, pomažući da vaš dom bude topao i bezbedan.

Karakteristike:

Debljina profila 70mm, 5 komora, dve dihtung gume, čelično ojačanje kroz štok i kroz krilo od 1,5mm, broj stakala 2 – debljina 24mm (4/16/4) ili tri stakla – debljina staklopaketa 32mm.

KOMMERLING 76-AD

KÖMMERLING 76 AD nudi Vam sve prednosti modernih prozora. Sistem AD sa pet komora i dubinom od 76 mm privlači modernim dizajnom i savršenim proporcijama profila. Konstrukcija KÖMMERLING 76 AD oblikovana je toliko inovativno da se mogu ugraditi moderna trostruka postakljenja ili specijalna namenska stakla do 44 mm debljine. Zahvaljujući inteligentnim tehnikama učvrščivanja, ugradnja je brza, čista i bez velikog napora.

Karakteristike:

Debljina profila 76mm, 6 komora, dve dihtung gume, čelično ojačanje kroz štok i kroz krilo od 1,5mm, broj stkala 2 – debljina 32mm ili tri stakla – debljina staklopaketa 44mm

KOMMERLING 88-AD

Sistem sa srednjim dihtungom, KÖMMERLING 88 je posebno razvijen za nove zgrade. Ovaj sistem za prozore i stambena vrata je savršeno rešenje za sve zahteve za toplotnu izolaciju. Postavlja nove trendove u toplotnoj izolaciji. Pionir u kvalitetu i sigurnosti i izvanredne individualnosti zahvaljujući modularnosti i inovativnim tehnologijama nadogradnje.

Karakteristike:

Debljina profila 88mm, 6 komora, tri dihtung gume, čelično ojačanje kroz štok i kroz krilo od 1,5mm, broj stakala 3 – debljina 44mm

Staklo

Uštedite energiju u toku zime i pružite sebi izuzetnu udobnost u najtoplijim danima. Staklo ima veliku ulogu kod svakog prozora pa treba obratiti pažnju na izbor staklopaketa. Staklo osigurava visoko propuštanje svetlosti, odličnu toplotnu izolaciju i zaštitu od sunčeve svetlosti. Vakuumirano i niskoemisiono staklo, flot staklo debljina 24mm (4/16/4), što znači da prozor ima dva stakla, debljina svakog stakla je 4 mm i ima vakuumiran prostor od 16mm koji može po želji kupca biti ispunjenen argonom da bi se dodatno poboljšala toplotna izolacija. Staklopaket čini oko 80% površine celog prozora i najviše utiče na njegove izolacione karakterisitike.

PVC Stolarija Cena

Cena PVC Stolarije se menja u zavistnosti od mnogo faktora, pre svega od proizvođača. Sva stolarija koju uvozimo je iz Evropske unije, pravljena po svetskim standardima i ima garanciju kvaliteta. Kada definisemo cebu PVC prozora, obraćamo pažnju na debljinu profila, koliko komora ima, koliko dihtung guma, da li postoji čelično ojačanje.

Cenu PVC stolarije odredjuje profil, broj i vrsta stakala koja su punjena aragonom zbog bolje izolacije (belo, niskoemisiono, 4sezona, stop sol,mat ili stakla sa ornamentima), boja profila (profili se izrađuju u tonovima dostupnim po RAL karti), vidovi otvaranja, podela određene pozicije (npr. da li su prozori sa T prečkom ili bez ili su sa fiksnim elementima)