Aluminijumska Stolarija - Prozori i Balkonska Vrata Vrhunskog Dizajna

Ukoliko želite da zamenite staru stolariju ili treba da odebere novu ALU stolariju  za tek izgrađen prostor, izbor odgovarajućih prozora je za vaš dom najvažniji. 

Aluminijumska stolarija je bez premca kada je reč o estetici. Za razliku od PVC stolarije, aluminijumska stolrija se može odabrati u širem spektru boja i samim tim je lakše uklopiti u svaki prostor. 

Alu stolarija je, za razliku od drvene stolarije, bolji toplotni izolator. Nije podložna promenama tokom vremena – ukoliko je plastificirana uopšte ne treba razmišljati o veku trajanja.

Prednosti aluminijumske stolarije

Ukoliko želite da vaš stan, kuća ili poslovni prostor imaju moderan izgled onda će vam sigurno biti potrebna ugradnja ALU prozora. Pored svoje estetske vrednosti koju pružaju, aluminijumski prozori koji se izrađuju od od naših profila, poseduju visoka termoizolaciona svojstva koja će vam obezbediti mir i tišnu ali i toplotu.  Za razliku od PVC stolarije, aluminijumska stolrija se može odabrati u širem spektru boja i samim tim je lakše uklopiti u svaki prostor. 

  • Veoma dobar spoj cene i kvaliteta
  • Dobra energetska efikasnost
  • Dobar stepen sigurnosti
  • Dobra zvučna izolacija
  • Visok kvalitet sa sertifikovanim performansama
  • Izbor dizajna profila
  • Širok izbor tipologija
  • Visoka funkcionalnost

Aluminijumski profili u našoj ponudi

Naša bogata ponuda obuhvata aluminijumske profile poznatih evropskih proizvođača: Borman, Alumil i Vintech.

ZAKAŽITE BESPLATNU PROCENU

Aluminijumski prozori

Aluminijumski prozori omogućavaju više toplote u prostoriji tokom grejne sezone, što dovodi do manje potrošnje struje ili ogreva. ALU prozori imaju termo prekid što predstavlja izolacionu barijeru unutar profila, koja vam omogućava odličnu izolaciju. Tokom leta kada koristite klima uređaj, aluminijumski prozori čuvaju hladan vazduh unutar prostorija, tako da će vam i klima uređaji raditi manje. Takođe, aluminijumski prozori sa termo prekidom sprečavaju stvaranje vlage i buđi, što na duge staze čuva vašu okolinu i zdravlje.

aluminijumski-prozori
aluminijumska-balkonska-vrata

Aluminijumska balkonska vrata

Aluminijumska balkonska vrata su modernog dizajna, daju notu luksuza svakom prostoru. Ako vam je ALU stolarija bila izbor za stambeni ili poslovni prostor, onda nema dileme da bi trebalo da se odlučite i za aluminijumska balkonska vrata. ALU vrata su idealno rešenje jer su zbog lakoće aluminijuma, konstrukcije lagane i postojane.

Okov je podjednako važan za tvoj aluminijumski prozor

Osim samog profila i stakla, veoma je bitno koristiti i kvalitetan okov. Zato je naš izbor pao na Sublima sisteme. Garancija kvaliteta ovih okova jesu brojni sertifikati i atesti koji pružaju dokaz o sigurnosti i dugotrajnosti ovih proizvoda.