Komarnici po Meri za Vrata i Prozore

Zaštita od insekata – Idealno rešenje za vrata i za klizne sisteme

Izrađeni su od visoko kvalitetnih aluminijumskih okvira i mreže obložene teflonom. Postoje četiri tipa mreža za zaštitu od insekata: statične, rolo, tip na šarkama i tip vrata. Statični tip komarnika je pogodan za prozore koji ne zahtevaju pomeranje.

On se posebno naplaćuje kao dodatak prozoru koji se može staviti ili ne. Za komarnik je najlakše izračunati cenu jer se ona najčešće računa po kvadratu a gde je najmanja obračunska mera m2.

Postoji nekoliko varijanti komarnika i u zavisnosti od toga koja se izabere formira se cena. Najjeftiniji je fiksni komarnik koji se fiksira u prozor i dalje se ne može pomerati. Zatim rolo komarnik koji ima sopstvenu aluminijumsku kutiju u koju se smota a povlači se potezom kanapa na dole i kači se za plastične kukice na dnu.
Ukoliko prozor ima roletnu postoji mogućnost ugradnje komarnika u kutiju roletne što je i najkvalitetnija opcija.

I na kraju postoji opcija komarnika za balkonska vrata u vidu plisa (harmonika) komarnika koji se bočno smakne u jednu stranu ili u vidu komarnika vrata pravljenih da se otvara na spolja.

Komarnici cena

Komarnik se posebno naplaćuje kao dodatak prozoru koji se može staviti ili ne.

Za komarnik je najlakše izračunati cenu jer se ona najčešće računa po kvadratu. Postoji nekoliko varijanti komarnika i u zavisnosti od toga koja se izabere formira se cena. Najjeftiniji je fiksni komarnik koji se fiksira u prozor i dalje se ne može pomerati. Zatim rolo komarnik sa mrezom koja je antistatička i sa aluminijumskim vođicama koji ima sopstvenu aluminijumsku kutiju u koju se smota a povlači se potezom kanapa na dole.

Ukoliko prozor ima roletnu postoji mogućnost ugradnje komarnika u kutiju roletne što je i najkvalitetnija opcija. I na kraju postoji opcija komarnika za balkonska ili ulazna vrata vrata u vidu krilo komarnik ili plisa (harmonika) komarnika koji se bočno smakne u jednu stranu ili u vidu komarnika vrata pravljenih da se otvara na spolja. Cena je po m2 i boja vođica se moze prilagoditi boji stolarije po dostupnoj RAL karti.