Sobna Vrata od Medijapana po Meri

UNUTRAŠNJA VRATA

Sobna vrata su neizostavni deo našeg svakodnevnog zivota. Štiteći našu intimu, daju nam dodatnu sigurnost, čuvaju nas od buke i osiguravaju zadržavanje toplote ili rashladjenog vazduha unutar jedne prostorije.

Prilikom kupovine moramo voditi računa o kvalitetu sobnih vrata i imati na umu koliko ćemo puta morati otvoriti-zatvoriti ista. U proseku se jedna sobna vrata na stanu gde živi četvoročlana porodica otvaraju i zatvaraju i do 150 puta. Zato pri odabiru vrata treba voditi računa i opredeliti se za ona koja pružaju najboljni odnos cene i kvaliteta. Treba voditi i računa i o tome da su jeftina vrata ustvari najskuplja, jel kada kupite jeftina i loša vrata ona uglavnom nisu dugog veka, pa onda treba ponovo platiti određenu sumu za vrata koja ste već jedanputa kupili.

Uz to sve imate ponovni trošak ugradnje vrata, malterisanja i obrade oko štoka i sl. Naravno dobra i kvalitetna vrata nisu uvek i jeftina, ali se na njima ne vredi štedeti, čak iako to nama trenutno deluje drugačije. Trebamo biti i svesni toga da se od jeftinog i nekvalitetnog materijala ne može napraviti kvalitetan finalni proizvod, pa tako ni sama vrata.

Unutrašnja vrata za kuću ili stan
Sobna vrata od medijapana

SOBNA VRATA

Stoga se mora na kraju priznati da se kvalitetna sobna vrata kao i sve drugo na duži vremenski period uvek isplati, a i treba znati da pored sebe onda sigurno imamo kvalitetan i funkcionalan proizvod koji će krasiti naš dom.

U vizuelnom smislu, sobna vrata, daju poseban pečat u modernom oblikovanju prostora i omogućavaju da njihovim pravilnim odabirom oplemenite i obični prostor. Možemo slobodno reci da su sobna vrata postala deo namestaja tako da se osim njihove osnovne funkcije razdvajanja prostorija sve više vodi računa i o samoj estetici.

U našoj ponudi nalaze se sobna vrata, ulazna vrata, unutrašnja vrata, kao i sva druga vrata koja su sastavni deo vašeg enterijera. Vrata se izrađuju od medijapana i mogu biti presvučena melaminskom folijom, farbana visokokvalitetnim poliuretanskim bojama ili furnirana i bajcovana po želji kupca. Vrata se izrađuju kako u standardnim dimenzijama tako i u dimenzijama po želji kupca. Vrata mogu biti jednokrilna,dvokrilna,sa nadsvetlom,sa ostakljenjem.

Ukoliko se odlučite da ugradnja vrata bude naša, za to smo vam obezbedili profesionalnu i obučenu ekipu montažera sa dugogodišnjim iskustvom. Montaža vrata se uglavnom radi po završetku svih građevinskih radova,gletovanja i krečenja, jer su vrata u većini izvedbi predviđena za suvu montažu.