Aluminijumske Roletne za Vrata i Prozore

U našoj ponudi možete izbrati između standardnih i spoljnih roletni koje se mogu ugraditi na već montirane prozore bez obzira od kojeg su materijala (drvo, pvc i alu).

Unutrašnje roletne se ugrađuju zajedno sa prozorom. Koriste se u situacijama gde stari drveni prozori već poseduju prostor za kutiju roletne ili prilikom izgradnje nove kuće treba predvideti prostor za kutiju da se ne bi smanjila visina prozora.

Roletne su najbolja zaštita od neželjenih pogleda, sunca i hladnoće. U ponudi imamo lamele od aluminijuma i pvc u raznim bojama. Roletne možete podizati pomoću ručnog automata (gurtne) kurble i elektromotora sa prekidačem ili daljinskom komandom.

Sam prozor bez roletne je pola završenog posla. Svako ko želi da zaštiti svoju kuću od vremenskih nepogoda, provale ili bučnog komšiluka odlučiće se za ugradnju roletni u sklopu prozora.

 ALU roletne za prozore su izrađene od aluminijuma i odlikuju se vrhunskim kvalitetom. Stubovi se sastoje iz dve komore sa četkicama koje su tu da prilikom vetra spreče lupanje lamela. Odličan su izolator, jer su lamele punjene poliuretanom. A u kutiji aluminijumskih roletni postoji sistem koji sprečava da se roletna zaglavi.

ALU Roletne Cena

Cena ALU Roletni se obračunava po m2 u zavisnosti da li se kutija nalazi spolja ili je nadgradna. POstavlja se sa nadgradnom aluminijumskom kutijom ili sa spoljnom limenom ili aluminijumskom kutijom. Cena takođe zavisi od toga da li se stavlja dupla vođica ukoliko kupac zeli komarnike, kao i od boje. Izradjuju se u tonovima dostupnim po RAL karti, tako da ne morate brinuti da li će Vam se uklopiti u enterijer ili eksterijer.