PVC Roletne po Meri za Svaki Tip Prozora

U našoj ponudi možete izbrati između standardnih i spoljnih roletni koje se mogu ugraditi na već montirane prozore bez obzira od kojeg su materijala (drvo, pvc i alu).

Unutrašnje roletne se ugrađuju zajedno sa prozorom. Koriste se u situacijama gde stari drveni prozori već poseduju prostor za kutiju roletne ili prilikom izgradnje nove kuće treba predvideti prostor za kutiju da se ne bi smanjila visina prozora.

Roletne su najbolja zaštita od neželjenih pogleda, sunca i hladnoće. U ponudi imamo lamele od aluminijuma i pvc u raznim bojama. Roletne možete podizati pomoću ručnog automata (gurtne) kurble i elektromotora sa prekidačem ili daljinskom komandom.

Sam prozor bez roletne je pola završenog posla. Svako ko želi da zaštiti svoju kuću od vremenskih nepogoda, provale ili bučnog komšiluka odlučiće se za ugradnju roletni u sklopu prozora.

Roletne kompletiraju prozor i njegovu funkcionalnost u celini

– Pružaju pouzdanu zaštitu od sunčeve svetlosti

– Čine prostoriju hladnijom leti

– Roletne pružaju dodatnu toplotnu izolaciju zimi

– Štite od buke i od znatiželjnih pogleda

Roletne se izgrađuju od PVC kutije i vođice sa aluminijumskim zastorom (lamelama) punjenim poliuretanskom izolacijom.

Roletna poseduje četkice koje omogućuju bolje dihtovanje i manju buku pri podizanju i spuštanju. Unutrašnji poklopac kutije omogućava brzo i jednostavno održavanje. Mogućnost ugradnje motora sa prekidačem ili daljinskom komandom.

Upravljanje roletnama – ručno lii pomoću motora

Ručno upravljanje se radi pomoću užeta sa tabakerom ili pomoću ručice ako su roletne teže.

Upravljanje pomoću motora se radi preko taster prekidača, daljinskog upravljača, centralnog sistema za upravljanje i  opcija spuštanja i dizanja roletni na mesečnom i nedeljnom nivou.

Ostali načini upravljanja su pomoću visoke tehnologije senzora koji reaguju na sunce, vetar i kišu. Zahvaljujuci njima, i kada niste kod kuće možete zaštititi svoj dom od spoljnih uticaja

PVC Roletne Cena

Cena PVC Roletni se obračunava po m2 u zavisnosti od tipa roletne, da li se kutija nalazi spolja ili je nadgradna. Mogu da budu sa nadgradnom PVC ili aluminijumskom kutijom ili sa spoljnom limenom ili aluminijumskom kutijom. Cena takođe zavisi od toga da li se stavlja dupla vođica ukoliko kupac zeli komarnike, kao i od boje. Izradjuju se u tonovima dostupnim po RAL karti, tako da ne morate brinuti da li će Vam se uklopiti u enterijer ili eksterijer.